sâmbătă, 23 iulie 2011

Ce vedem azi la TV

Indiana Jones and the Temple of Doom / Indiana Jones si templul blestemt (1984) - PRO TV, 20:30
Regia: Steven Spielberg 
Actori: Harrison Ford, Kate Capshaw, Amrih Puri, Phillip Stone, Roshan Seth
Sinopsis: Intr-un sat uitat de lume din India, Indiana Jones (Harrison Ford), ajutat de o cantareata dintr-un club de noapte si de un pusti de 12 ani, trebuie sa rezolve misterul unei pietre disparute. Premiu Oscar pentru efecte vizuale si nominalizare pentru coloana sonora.Casino Royale (2006) - ANTENA 1, 20:20Regia: Martin Campbell
Actori: Daniel Craig, Eva Green, Tobias Menzies, Ludger Pistor
Sinopsis: Actiunea filmului are loc la inceputul carierei lui James Bond, in Muntenegru, unde acesta este trimis sa-l spioneze pe finantatorul unei grupari teroriste. Mafiotul a organizat o strangere de fonduri sub forma unui campionat de poker la Casion Royale. Filmul este debutul lui Daniel Craig in rolul lui 007.
Eight Below / Minus 25 de grade (2006) - PRIMA TV, 20:30

 
Regia: Frank Marshall
Actori: Paul Walker, Jason Biggs, Bruce Greenwood, Josh Duhamel
Sinopsis: Ghidul Jerry (Paul Walker), cartograful Cooper (Jason Biggs) si geologul Davis (Bruce Greenwood), plecati in misiune de cercetare, scapa la mustata de un accident fatal. Dar se apropie o furtuna si Jerry face tot posibilul pentru a salva cainii husky de tractiune.
Forrest Gump (1994) - PRIMA TV, 23:30


Regia: Robert Zemeckis
Actori: Tom Hanks, Robin Wright Penn, Gary Sinise
Sinopsis: Prin ochii unui baiat, iar apoi ai unui matur deficitar la capitolul coeficient de inteligenta, suntem partasi la cele mai importante evenimente care au marcat SUA dupa cel de-al doilea Razboi Mondial: conflictul din Vietnam, afacerea Watergate sau fenomenul hippie. Oscar pentru Tom Hanks.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu