duminică, 31 iulie 2011

Ce vedem azi la TV

Valentine's Day / Ziua indragostitilor (2010) - HBO, 20:00
Regia: Garry Marshall
Actori: Jessica Alba, Julia Roberts, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner, George Lopez, Topher Grace
Sinopsis: Filmul spune povestea mai multor cupluri destabilizate de presiunea psihologica a Zilei Indragostitilor. Povestile protagonistilor se intretaie si se amesteca spumos in aceasta comedie romantica neconventionala.
G.I. Joe: The Rise of Cobra / G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei (2009) - PRO TV, 20:30
Regia: Stephen Sommers
Actori: Dennis Quaid, Channing Tatum, Sienna Miller
Sinopsis: In viitor, expertul in armament McCullen creeaza o arma capabila sa rada de pe suprafata pamantului un oras intreg. Duke si Ripcord fac parte din convoiul care transporta arme speciale. Pe drum, ei sunt prinsi intr-o ambuscada, insa sunt salvati de membri echipei G.I Joe, condusa de generalul Hawk.
Empire of the Sun / Imperiul soarelui (1987) - KANAL D, 23:30
Regia: Steven Spielberg
Actori: Christian Bale, John Malkovich, Ben Stiller
Sinopsis: Jim Graham, un baiat dintr-o familie de diplomati britanici locuieste in Shanghai cu familia sa, in anii premergatori celui de-al Doilea Razboi Mondial. Odata cu invazia japonezilor, Jim e despartit de parinti in timpul ostilitatilor si invata sa se descurce singur, sprijinit de un mercenar. Sase nominalizari la Oscar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu