duminică, 22 ianuarie 2012

Burt Wonderstone, comedia anului 2013 ?

Nu am mai scris pe blog un articol de tip stire, insa m-am gandit s-o fac, fiindca sunt foarte incantat de un film ce tocmai se afla in productie chiar acum.
The Incredible Burt Wonderstone este o comedie a carei lansare va avea loc undeva in 2013. 
De la producatorii Marea Mahmureala, A naibii dragoste si Prieteni si atat, dupa scenariul baietilor care au adus in 2011 Sefi de cosmar si cu o distributie plina de staruri: Steve Carrell, Jim Carrey, Steve Buscemi, Alan Arkin, Olivia Wilde, James Gandolfini, Brad Garreth si Jay Mohr. Recent Phillip Baker Hall s-a alaturat distributiei, urmand ca adevaratul magician David Copperfield sa aiba si el o aparitie (cameo ?) in film.
Despre ce este vorba ?
Povestea filmului are in centru doi magicieni din Las Vegas. Primul, Burt Wonderstone (Steve Carrell), a fost multa vreme favoritul publicului, insa este detronat de un nou iluzionist, Steve Haines (Jim Carrey) care foloseste trucuri moderne si periculoase, acesta executandu-si numerele in strada devenind in scurt timp cel mai popular. Vazand ca partenerul sau Anton (Steve Buscemi) se retrage din cauza unei accidentari si ca femeia de care este indragostit (Olivia Wilde) se refugieaza sub comanda lui Haines, Burt pleaca in cautarea mentorului sau Rance Hanson (Alan Arkin), care va incerca sa-l readuca pe drumul cel bun.
Steve Carrell este magicianul 'old class', in timp ce Jim are un nou rol de bad boy. Sincer, imi pare exrem de bine ca Jim Carrey a ales proiectul asta, dupa ce in ultimul timp a facut doar animatii si filme idioate cu pinguini.
Daca nu v-am convins inca uitati niste poze de pe platourile de filmare


Deci, Burt Wonderstone are sanse la titlul 'comedia anului 2013' ? Astept raspunsurile voastre.

1 comentarii:

Anonim spunea...

prima data cand aud de aceasta comedie, as dori sa fie cea mai buna comedie a anului viitor macar asa se poate reafirma Jim Carrey

Trimiteți un comentariu