luni, 26 septembrie 2011

Top 10 filme ''Vreau să văd'' în 2012*

Cum din 2011 nu mai este chiar atât de mult, și cum anul acesta am văzut foarte puține filme, 2-3 la cinematograf, m-am gândit să fac o lista cu 10 filme de vazut anul viitor. Producțiile de mai jos sunt alegeri personale, ele nefiind într-o anumită ordine.1. The Amazing Spider-Man / Uimitorul Om-Păianjen
Genul: Aventuri, SF
Dată lansare: 6.07.2012 (România)
Decizia de a se realiza un reboot al filmului a venit la scurt timp după ce Sam Raimi și Tobey Maguire nu și-au dat acceptul pentru partea a patra. În primăvară anului trecut aflam că britanicul Andrew Garfield a fost ales noul Om Păianjen. Filmările pentru nouă pelicula s-au încheiat în aprilie 2011, iar în această vara ne-a fost oferit primul trailer, care în opinia mea, nu impresionează prea mult. Sper totuși, că în cele din urmă, să nu fim dezamăgiți.

2. Total Recall / Total Recall: Memorie programată
Genul: Acțiune, SF
Dată lansare: 10.08.2012 (România)
Nu am văzut originalul din 1990, însă regizorul spune că remake-ul e diferit, nu doar o simplă copie. Din imaginile și videoclipurile care au fost lansate deja pe internet, pot spune că filmul e pe calea cea bună. Nume ca și Kate Beckinsale, Jessica Biel, Ethan Hawke, Bill Nighy, John Cho sau Bryan Cranston pot face diferența. Iar dacă stăm să ne gândim că rolul principal îl deține Colin Farell, un actor care se adaptează fără probleme oricărui rol, e mai mult decât bine.

3. Dark Shadows / Umbre întunecate
Genul: Drama, Horror
Dată lansare: 18.05.2012 (România)
Adaptarea pentru marile ecrane a celebrului serial al anilor '60, Dark Shadows este un soap opera ce îl prezintă pe vampirul Barnabas Collins, care înfruntă diferite creaturi ale nopții, de la monștri și vrăjitoare până la fantome și zombie. Tim Burton (stânga) și Johnny Depp (Barnabas, dreapta) fac din nou echipa pentru un film care se anunță unul dintre cele mai bune pe anul viitor și pe care eu îl aștept cu mare interes.
4. Rock of Ages / Rock pentru totdeauna
Genul: Muzical
Dată lansare: 22.06.2012 (România)
Din nou un film ce pare extrem de interesant. Rock of Ages spune povestea arogantului, dar în același timp fermecatorului rocker Stacee Jaxx. Tom Cruise la bustul gol, tatuat, cu plete, cântând rock...la filmul asta merită cu siguranță aruncată o privire.
 
5. World War Z / Ziua Z: Apocalipsa
Genul: Acțiune
Dată lansare: 21.06.2013 (România)
După romanul cu același nume de Max Brooks, World War Z ni-l prezintă pe Gerry Lane (Brad Pitt, foto), un om care adună poveștile oamenilor care au supraviețuit împotriva războiului cu o armata de zombie. Un film de văzut zic eu, atâta timp cât regizor e Marc Foster (007 - Partea lui de consolare, În căutarea Tărâmului de Nicăieri), iar rolul principal e asigurat de Pitt, unul dintre cei mai buni actori ever.
 
6. The Avengers / Răzbunătorii
Genul: Aventuri, SF
Dată lansare: 4.05.2012 (România)
Un film mult așteptat de fanii benzilor desenate, care adună la un loc eroi importanți ai universului Marvel. Căpitanul America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Hawkeye (Jeremy Renner), Iron Man (Robert Downey Jr.) fiind doar câțiva dintre ei. Producția amenință să facă ravagii la Box Office, fiind extrem de bine cotată.
 
7. Hotel Transylvania / Hotel Transilvania
Genul: Animație
Dată lansare: 28.10.2012 (România)
O nouă animație de la Sony Pictures care spune povestea unor monștri cunoscuți ca Frankenstein (voce Kevin James), Quasimodo (David Spade), Mumia Murray, Eunice (Fran Drescher) sau Omul Invizibil, refugiati într-un hotel din Transilvania. Hotelul a fost construit de însuși contele Dracula (Adam Sandler) pentru fiica sa, Mavis, ca stațiune de vacanță. Având în vedere că este regizat de rusul Genndy Tartakovskycreatorul Samurai Jack și Laboratorul lui Dexteranimația va fi cu siguranță extrem de hilară.
 
8. The Lucky One / Norocosul
Genul: Drama
Dată lansare: 21.09.2012 (SUA)
Zac Efron (foto) îmi era destul de antipatic, însă după ce-am văzut comedia 17 Again / Din nou la 17 ani (2009) mi-am mai schimbat părerea. The Lucky One nu pare foarte promițător la prima vedere, ci mai degrabă o adunătură de clișee din filmele romantice, însă are la baza cartea lui Nicholas Sparks care a fost un adevărat bestseller. Logan, un tânăr pușcaș marin, supraviețuiește că prin urechile acului la 3 misiuni periculoase în Irak. El isi atribuie norocul datorita unei fotografii gasite cu o femeie frumoasă în ea. După ce se întoarce in Statele Unite, acesta decide să-și caute talismanul norocos. Un rol dramatic pentru Zefron, care are șansa să dovedească dacă știe să joace sau nu.
 
9. The Baytown Outlaws (anterior The Baytown Disco)
Genul: Acțiune, Comedie
Dată lansare: 2012 (SUA)
După ce este împușcată aproape mortal de către fostul ei soț Carlos (Billy Bob Thornton), și îi este răpit și nepotul, e timpul ca și Celeste (Eva Longoria) să joace murdar. Ea va angaja trei frați certați cu legea din Texas, pentru a-i recupera copilul. Brick (Clayne Crawford), Lincoln (Daniel Cudmore) și McQueen Oodie (Travis Fimmel) se vor vedea prinși într-un joc de-a șoarecele și pisica, care mai implică indieni, cowboy și agenți federali. Un film ce mi se pare hilar din imaginile publicate pana acum, fapt pentru care mor de nerabdare sa vad si un trailer. 
 
10. The Lone Ranger / Legenda călăreţului singuratic
Genul: Western
Dată lansare: 2012 (România)
Deși era pe punctul de a fi anulat datorită bugetului mult prea mare (250 mil.$), șefii de la Disney s-au răzgândit într-un final și au dat undă verde weekend-ul acesta filmului de 215 mil.$. Producția îl urmărește pe Călărețul Singuratic (Arnie Hammer, foto dreapta) care împreună cu loialul sau ajutor, ameridianul Tonto (Johnny Depp, foto stânga), au parte de multe aventuri. Regizorul Gore Verbinski (primele trei filme Pirații din Caraibe) a declarat ca vrea să readucă în atenția publicului western-ul.

  * articol actualizat pe 15 iulie 2012


Cum ti se par filmele de mai sus ? Astepti vreunul dintre ele ?

3 comentarii:

Archie44 spunea...

super articol...:D

Filmul de 10 spunea...

O lista buna de filme, la care as mai adauga si Ghost Rider: Spirit of Vengeance :)

Anonim spunea...

fain top ;). de Spider new version ma cam indoiesc sper sa ma surprinda la modu placut.is cateva de care aud prima data :)

Trimiteți un comentariu