joi, 7 iunie 2012

Top 5 - cele mai tari aparitii cameo

Inspirat de faptul ca recent am (re,re,re)vazut gluma lui Tarantino din Desperado, m-am decis sa scriu un articol despre 5 aparitii cameo preferate.
Un cameo sau o aparitie cameo este un rol minor jucat intr-un film de un star foarte cunoscut din industria filmului, a muzicii, acesta / aceasta putand fi si sportiv sau realizator de emisiuni. Dialogul este o caracteristica a aparitiei cameo si de obicei aceasta nu este creditata la sfarsitul peliculei, si nici in interviurile de promovare, producatorii si regizorul nu pomenesc nimic despre eventualul star, caci vor sa surprinda publicul in sala de cinema.
Deci iata si alegerile mele:

Locul 5 - Printul Habeeboo (Rob Schneider) in Click (2006)
Intotdeauna am crezut ca tipul asta are un potential fantastic pentru a face comedie, insa marele lui ghinion, nu stiu din ce motive, este ca marii producatori si regizori de la Hollywood, nu il vor intr-un rol principal si ii ofera doar roluri secundare (si asta cam mult spus). Asa ca, ce face el in cazul asta ? Accepta toate ofertele venite din partea amicului Sandler, mai mult cameo-uri, acestea fiind de multe ori mult mai bune decat filmul in sine. Urmariti aparitia lui Schneider in Click si poate-mi dati dreptate.

Locul 4 - Capitanul Ben Willard (Martin Sheen) in Formidabilul 2 (1993)
''I love you in Wall Street''... cine stie, cunoaste :)


Locul 3 - Chazz Reinhold (Will Ferrell) in Spargatorii de nunti (2005)
Nu prea-l am pe Ferrell la suflet, si consider ca mai are extrem de mult de lucrat pana sa ajunga un comediant acceptabil. Mi-am schimbat destul de mult parerea dupa ce l-am vazut in Spargatorii de nunti (cea mai buna parte din tot filmul, care nu mi s-a parut foarte reusit), fapt ce m-a facut sa remarc ca are calitati si ca i-ar trebui niste scenarii bune pentru a fi in top.

Locul 2 - Tipul de la bar (Quentin Tarantino) in Desperado (1995)
Din categoria 'daca doriti sa revedeti'...cred ca foarte putina lume nu a auzit gluma geniala spusa de  Tarantino.

Locul 1 - Danny Crystal Clear (James Franco) in Viespea verde (2011)
N-as fi crezut ca James Franco, acel James Franco specializat mai mult pe drame independente, ar putea sa fie atat de hilar. Ar trebui sa mai faca si comedie, caci poate si asta. Filmul este destul de nou, asa ca probabil cei mai multi dintre voi nu l-au vazut. Am citit ca pelicula nu a fost primita foarte bine de critica insa secventa de mai jos merita vazuta.
si continuarea...


Care este cameo-ul tau preferat ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu