duminică, 18 martie 2012

O mulţime de continuări ale unor filme celebre, acum în pregătire (Partea I)

Hollywood-ul în ziua de azi nu mai e foarte interesat de opinia criticilor, producătorii şi studiourile fac filme pentru public. Atunci când recepţia acestuia este mult peste aşteptări la capitolul încasări, apar inevitabil şi ştiri legate de o continuare sau mai multe. Filmele de mai jos sunt sequel-uri care au mari şanse să se materializeze, unele fiind deja în producţie. Lectură plăcută ! 

1. Men in Black 3 / Bărbaţi în negru 3

Status: Post-Producţie
Dată lansare: 25.05.2012 (România)
Chiar dacă a întâmpinat mai multe probleme atât la partea scrierii scenariului, cât şi la alegerea regizorului, a treia parte din celebra serie cu bărbaţi în negru a intrat în producţie la sfârşitul anului 2010, tot cu Will Smith şi Tommy Lee Jones în rolurile principale. Sper doar ca ăsta să fie mai bun decât ultimul lansat în 2002.
2. The Expendables 2 / Eroi de sacrificiu 2
Status: Post-Producţie
Dată lansare: 17.08.2012 (SUA)
După ce încasările primului film au fost mai mari decât cele mai optimiste previziuni (aproape 275 mil.$ la nivel global) Sylvester Stallone a adunat din nou gaşca de veterani în filmele de acţiune pentru o continuare. Se pare că vom vedea pe ecrane şi mai mulţi eroi de sacrificiu, noile achiziţii fiind Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins şi Chuck Norris. Tenismenul Novak Djokovic va avea o apariţie cameo.

3. Despicable Me 2
Status: Filmare
Dată lansare: 3.07.2013 (SUA)
Un mare succes de Box Office (aproape 550 mil.$ la un buget de 70), Despicable MeSunt un mic ticălos a fost una dintre cele mai distractive animaţii ale lui 2010. Regizorii Pierre Coffin şi Chris Renaud sunt din nou la bord, iar cea mai mare surpriză a părţii secunde este Al Pacino, care îşi va împrumuta vocea unui răufăcător.
4. 300: Battle of Artemisia
Status: Pre-Producţie
Dată lansare: 2013 (SUA)
Dacă v-a placut filmul din 2006 în regia lui Zack Snyder, cu siguranţă nu veţi rata nici acest prequel al originalului. Detaliile sunt ţinute sub cheie, ce se ştie până acum este că Noam Murro îi va lua locul lui Snyder în scaunul regizoral, Eva Green va avea rolul principal, iar Rodrigo Santoro se va întoarce ca Xerxes (foto dreapta).
5. Crank 3
Status: În dezvoltare
Dată lansare: posibil 2014
Dacă aţi adorat Crank ca şi mine, cu siguranţă aşteptaţi un nou sequel care se vrea a fi de data asta în 3D. Regizorul Mark Neveldine a declarat într-un interviu recent că filmul se va face, studioul fiind încântat de idee. Se pare că Neveldine a început să lucreze la scenariu împreună cu Brian Taylor (co-regizorul), Idris Elba fiind dorit pentru un rol. Singura piedică ar fi că Jason Statham (foto) încă se gândeşte dacă se va implica în noul proiect, fiind dezamăgit de faptul că al doilea film a avut încasări slabe.
6. Fast and Furious 6
Status: Pre-Producţie
Dată lansare: 24.05.2013 (SUA)
Cu Fast Five adunând la Box Office peste 620 mil.$ în toată lumea, era de aşteptat ca seria să continue. Justin Lin se va întoarce ca regizor, filmările sunt programate să demareze la sfârşitul lunii mai, acelaşi Jason Statham fiind în negocieri pentru a i se alătura lui Vin Diesel şi Dwayne Johnson (foto) într-o nouă cursă cu super maşini. Scenariul pentru filmul cu numărul 7 este şi el gata.
7. Iron Man 3
Status: Pre-Producţie
Dată lansare: 3.05.2013 (SUA)
Încă de la lansarea primului film din 2008, MARVEL a dorit o trilogie cu Omul de fier şi se pară că o vor avea. Jon Favreau nu a mai dorit să regizeze de aceasta dată, fiind înlocuit de Shane Black. Robert Downey JrDon Cheadle şi Scarlett Johansson se vor întoarce pentru acest sequel ale cărui filmări vor debuta în luna mai.
8. Grown Ups 2 
Status: Pre-Producţie
Dată lansare: 12.07.2013 (SUA)
Lui Adam Sandler nu-i mai pasă de mult de calitatea filmelor în care joacă, lucru dovedit încă o dată cu această continuare a comediei din 2010. Având succes la Box Office (275 mil.$) dar desfiinţat de critică, pelicula marchează primul sequel din cariera lui Sandler. Rob Schneider, Kevin James, David Spade şi Chris Rock vor fi din nou ''Oameni mari şi fără minte'', cu acelaşi Dennis Dugan ca regizor.
9. Indiana Jones 5
Status: Concept
Dată lansare: posibil 2014
Zvonuri despre o nouă aventură a lui Indiana Jones au apărut încă de la lansarea filmului Indiana Jones şi regatul craniului de cristal din 2008, Harrison Ford şi George Lucas declarând anul trecut că există o idee pentru al cincilea film şi că locaţia de filmare ar putea fi China. Cum scenariul nu a început să fie scris, fanii nu vor vedea acest sequel mai devreme de 2014.
10. Horrible Bosses 2
Status: Concept
Dată lansare: posibil 2014
Comedia anului 2011 va avea parte de o continuare, fiind primită bine de critici, cu încasări la Box Office de peste 210 mil.$. John Francis Daley şi Jonathan Goldstein au anunţat la începutul acestui an că se vor ocupa din nou de scenariu. Se vehiculează că Seth Gordon se va întoarce ca regizor, la fel şi cei trei protagonişti, Charlie Day, Jason Sudeikis şi Jason Bateman (foto, de la stânga la dreapta).

Aştepţi vreo continuare din cele enumerate mai sus ?

1 comments:

Anonim spunea...

da

Trimiteți un comentariu