miercuri, 11 aprilie 2012

O mulţime de continuări ale unor filme celebre, acum în pregătire (Partea a-II-a)

Pentru partea I clic aici.

11. Madagascar 3: Europe's Most Wanted / Madagscar 3: Fugăriți prin Europa
Status: Post-Producție
Dată lansare: 15.06.2012 (România)
După succesul de critică dar și de Box Office (ultimul Madagscar a strâns peste 600 mil.$) gașca de prieteni revine în 2012 pe marile ecrane. Noile aventuri ale lui Alex, Marty, Melman și Gloria îi vor purta pe aceştia prin toată Europa, promițând o distracție garantată la cinema. Ben StillerChris Rock, David Schwimmer și Jada Pinkett Smith pun din nou voce simpaticelor animale, iar preferatul publicului, regele Julien, revine de asemenea.

12. Ice Age: Continental Drift
Status: Post-Producție
Dată lansare: 6.07.2012 (România)
Una dintre cele mai de succes francize animate, Epoca de gheață revine anul acesta cu noi aventuri. Chiar dacă al treilea film lansat în 2009 a avut parte de recenzii mixte, încasările au depăşit 900 mil.$. Cu o mulțime de fani de la cei mai mici până la cei mai mari, noul Ice Age va face cu siguranţă o sumă frumuşică, mai ales că îi va fi aplicat tratamentul 3D.

13. Dumb and Dumber 2
Status: Pre-Producție
Dată lansare: 2013, posibil 2014
Comedia clasică a anului 1994 care îl făcea pe Jim Carrey un nume sonor la nivel global, va avea parte de o continuare. Fraţii Farrelly au anunţat anul trecut că i-au angajat pe Sean Anders și John Morris pentru a scrie scenariul noului film, care va fi setat după 20 de ani de la evenimentele anterioare. Chiar acum câteva zile aflam că este oficial: Bobby și Peter Farrelly vor regiza din nou, iar Carrey va face din nou echipă cu Jeff Daniels. Filmările ar trebui să înceapă anul acesta în septembrie.

14. Bruce Almighty 2
Status: În dezvoltare
Dată lansare: foarte probabil 2014
Jim Carrey a mai spus că i-ar plăcea să facă o continuare directă şi la Bruce Almighty / Dumnezeu pentru o zi din 2003, care este momentan la cel mai mare hit al lui, cu aproape 500 mil.$ la Box Office. La începutul acestui an, Universal Pictures i-a angajat ca scenariști pe Jarrad Paul și Andrew Mogel (cei doi au scris Yes Man din 2008, tot cu Carrey în rolul principal), aşa că am putea vedea curând noile peripeţii ale reporterului Bruce Nolan.

15. Captain America 2
Status: Pre-Producție
Dată lansare: 4.04.2014 (SUA)
Încă din 2010 aflam de la Chris Evans că a semnat un contract pentru 3 filme Captain America, ceea ce îţi spune că cei de la MARVEL au avut planuri mari de la bun început, încasările primului fiind de 370 mil. $ la nivel global. Cu un star confirmat, o dată de lansare stabilită, și un scenariu finalizat, producătorii caută acum un regizor, după ce Joe Johnston a refuzat să continue munca începută, motivându-se că lucrează la un alt proiect.

16.A Good Day to Die Hard
Status: Pre-Producție
Dată lansare: 14.02.2013 (SUA)
Un etalon în ceea ce privește filmele de acțiune, franciza Greu de ucis a demonstrat cu al patrulea film, Live Free or Die Hard, că mai are multe de spus. Bruce Willis va relua partitura lui John McClane, iar alături de el va fi și băiatul lui, Jack, interpretat de starul serialului Spartacus: Blood and SandJai Courtney. Regizor este John Moore, însă ultimul lui film, Max Payne, nu a impresionat pe nimeni.

17. I Am Legend 2
Status: În dezvoltare
Dată lansare: 2014, posibil 2015
Dacă te numeri printre cei cărora le-a plăcut thriller-ul din 2007, cu siguranță aștepți vești noi despre acest sequel. O știre oficială legată de noua peliculă a venit anul acesta în februarie, atunci când producătorul Akira Goldsman spunea că l-a angajat ca scenarist pe Arash Amel și că îl vrea din nou pe Will Smith în rolul savantului Robert Neville. Smith e prins între mai multe proiecte, fapt pentru care nu ar fi exclus să spună pas ofertei de a reveni. 

18. Triplets
Status: Concept
Dată lansare: posibil 2014
Vă mai aduceți aminte de Gemenii Julius şi Vincent Benedict ? În 1988, Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito formau un cuplu ciudat şi amuzant în rolurile a doi frați gemeni care nu seamănă deloc între ei. După mai bine de 20 ani, Universal Pictures a anunțat că plănuiește o continuare numită Triplets. Schwarzenegger și DeVito își vor relua partiturile, cei doi urmând să descopere în noul film că mai au un frate de culoare, interpretat de nimeni altul decât Eddie Murphy. Chiar dacă originalul n-a prea fost lăudat de critici, a reușit să strângă peste 215 mil.$ la Box Office, în ciuda unui buget de doar 15 milioane.

19. The Amazing Spider-Man 2
Status: În dezvoltare
Dată lansare: 2.05.2014 (SUA)
Chiar dacă mai avem de aşteptat să vedem şi primul film din noul reboot (anul acesta pe 6 iulie), o continuare cu celebrul căţărător aruncător de pânze este deja planificată. Andrew Garfield se va întoarce în rolul principal, cei de la Sony anunțând că James Vanderbilt se va ocupa din nou de scenariu. Nu se știe deocamdată dacă Marc Webb va regiza din nou, și nici cine vor fi inamicii Omului Păianjen.

20. Bad Boys 3
Status: Concept
Dată lansare: 2014, 2015
Încă din 2008 se vehicula un nou Bad Boys cu aceiaşi Will Smith și Martin Lawrence în rolurile principale, producătorul Jerry Bruckheimer declarând de asemenea că i-ar plăcea un nou film. Ultimul update legat de proiect a venit anul trecut de la Lawrence, care spunea că se lucrează la un scenariu. A menţionat şi că va mai dura destul de mult până ca filmul să ajungă pe marile ecrane, fiindcă Smith şi Michael Bay au și alte proiecte în paralel cu acesta. 


Care din filmele enumerate mai sus le aştepţi cu interes ?

1 comments:

maria spunea...

cand nu mai sunt idei de filme noi, se mai face un remake sau o continuare. Nu stiu daca ma atrage vreo continuare dintre cele planificate, poate doar Madagascar.

Trimiteți un comentariu